Μυτιλήνη: Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε ομάδα συγκεντρωμένων διαδηλωτών
Ανανεώθηκε:
Έξι άτομα τραυματίστηκαν απόψε γύρω στις 11:00 το βράδυ στην εθνική οδό στη βόρεια έξοδο της πόλης, μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος έπεσε επάνω σε ομάδα συγκεντρωμένων διαδηλωτών.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.
Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 8:30 το βράδυ μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει».

Σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές (θεωρούν, σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους, ότι τη σημερινή φωτιά που μαίνεται ακόμα στα βουνά της Θερμής την έβαλαν μετανάστες).
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη μη Κυβερνητικής οργάνωσης που διέφυγαν με την επέμβαση της αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
09:22
Επιστήμονας ανακάλυψε επτά παράξενα βατραχόμορφα έντομα σε δάσος της Ουγκάντα
09:19
Πανελλαδική απεργία στην Υγεία - Συγκέντρωση των νοσοκομειακών γιατρών στο υπουργείο το μεσημέρι
09:09
Μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τη Λιβύη και την Αίγυπτο - Πού θα πέσουν λασποβροχές
09:03