Μυτιλήνη: Συνεχίζονται οι προσπάθειες να ελεγχθεί το μέτωπο που καίει από χθες στα βουνά της Θέρμης
Συνεχίζονται οι προσπάθειες να ελεγχθεί το μέτωπο που καίει από χθες στα βουνά της Θέρμης στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα, με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν να ελέγξουν τη φωτιά και τις συνεχείς αναζωπυρώσεις της, που κατακαίει, το μεσημέρι της Τρίτης, εκτάσεις δασικές και ελαιοκτήματα στα βουνά της Θερμής στην ανατολική Μυτιλήνη, μάχονται από το πρωί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, εθελοντές, εργαζόμενοι του δήμου με υδροφόρες και μηχανήματα, αλλά και οι πιλότοι των δασοπυροσβεστικών πτητικών μέσων.
Σε ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων του νησιού μεταφέρθηκε και επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα από τη Σάμο.

Η φωτιά μαίνεται στις δύσβατες πλαγιές του βουνού πίσω από τη γνωστή Μονή του Αγίου Ραφαήλ και είναι άγνωστο το μέγεθος της έκτασης που έχει κάψει μέχρι τώρα. Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Όπως έγινε γνωστό, χθες, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς τραυματίσθηκε πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Κρεμλίνο: Η Μόσχα πρόθυμη να παραλάβει το ιρανικό εμπλουτισμένο ουράνιο
13:53
Ίλιον: Οδηγός τραυμάτισε 27χρονο με κατσαβίδι μετά από καβγά στον δρόμο
13:44
Τι σηματοδοτεί το ναυτικό «μπλόκο» των ΗΠΑ στο Ιράν για την παγκόσμια οικονομία
13:32
Περισσότερα από 20 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη (vid)
13:14