ΕΛΛΑΔΑ

Βγαίνει από τον Ευαγγελισμό η Φρόσω Κυριάκου, συνεπιβάτης του Παντελίδη στο δυστύχημα

Βγαίνει από τον Ευαγγελισμό η Φρόσω Κυριάκου, συνεπιβάτης του Παντελίδη στο δυστύχημα

Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό αναμένεται να λάβει σήμερα η Φρόσω Κυριάκου. Η 21χρονη συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο της περασμένης Πέμπτης, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στον ώμο και το χέρι και οι γιατροί θα τις επιτρέψουν σήμερα να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι.

Αντίθετα, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη θα παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς δίνει τα τελευταία 24ωρα μάχη για να διατηρηθεί στη ζωή.

Οι δύο φίλες νοσηλεύονται από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος στον Ευαγγελισμό, όμως σύμφωνα με όλα τα δεδομένα σήμερα οι δρόμοι τους, έστω και προσωρινά, θα χωρίσουν.

Η Φρόσω Κυριάκου εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Στην αρχική της κατάθεση είπε ότι η ίδια αλλά και ο Παντελίδης, δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ενώ δεν θυμόταν το αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με όσα είπε, την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη μπλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. "Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια", είπε στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, για πέμπτο 24ωρο συνεχίζει να βρίσκεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού η Μίνα Αρναούτη η οποία βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ήταν η μόνη που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η 30χρονη έχει υποβληθεί σε θωρακοχειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ