ΕΛΛΑΔΑ

Κερδίζει το στοίχημα το Δελτίο Ειδήσεων του OPEN

Κερδίζει το στοίχημα το Δελτίο Ειδήσεων του OPEN

Η νέα φυσιογνωμία του κεντρικού δελτίου του OPEN που έχει διαμορφώσει ο Γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχει προσδώσει στο Open News ένα διακριτό και στιβαρό χαρακτήρα, κερδίζοντας τους τηλεθεατές, όπως αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης.

Με τα κρίσιμα πολιτικά, εθνικά και διεθνή θέματα της επικαιρότητας στο επίκεντρο, αξιοποιείται στο έπακρο τόσο η έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων όσο και οι διεθνείς ανταποκριτές που έχουν καθημερινό βήμα στο δελτίο μεταφέροντας τις εξελίξεις από την καρδιά των γεγονότων - ο Μιχάλης Ιγνατίου από τις ΗΠΑ, η Μαρία Ζαχαράκη από τη Τουρκία, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, η Μαρία Ψαρά από τις Βρυξέλλες και ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα.

Καταγράφοντας νέα άνοδο, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, το κεντρικό δελτίο του OPEN, σημείωσε μέσο όρο 12,8% στο δυναμικό κοινό (μπροστά από τα κεντρικά δελτία ΑΝΤ1 7,5%, EΡΤ 6,6% και Mega 3,8%) και 10,4% στο σύνολο (μπροστά από ΑΝΤ1 9,8% και Mega 4,1%).

Στους άντρες 45-64, κοινό με έντονο ενδιαφέρον για ειδησεογραφικά θέματα, το ποσοστό ήταν ακόμα μεγαλύτερο με 17,9%, με το OPEN News στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, το OPEN στο σύνολο της ημέρας βρέθηκε στην 3η θέση στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 10,1% (πάνω από ANT1 10%, Alpha 10%, Mega 6,9% και ΕΡΤ 3,6%).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ