ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Τα πιθανά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 57χρονης

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Τα πιθανά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 57χρονης
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Στη σύλληψη ενός 34χρονου, πακιστανικής καταγωγής, ως υπόπτου για την άγρια δολοφονία 57χρονης γυναίκας στην περιοχή του Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από την αδελφή της το μεσημέρι της Τετάρτης, νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το eleftheriaonline.gr, ο 34χρονος φερόμενος δράστης εργαζόταν στο θερμοκήπιο που διατηρούσαν οι δύο γυναίκες και πρόσφατα είχε απολυθεί.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την πιθανότητα το έγκλημα να οφείλεται σε πράξη αντεκδίκησης από τον 34χρονο εξαιτίας της απόλυσής του.

Οι κάμερες, αλλά και οι μαρτυρίες φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις έρευνες και οδήγησαν την αστυνομία στον συγκεκριμένο άνδρα.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Στην περιοχή, όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, με το που μαθεύτηκε η τραγική είδηση της δολοφονίας, περίοικοι έσπευσαν στο χώρο καθώς γνώριζαν το θύμα και την αδερφή της.

Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως ήταν πάρα πολύ ευγενικές και φιλήσυχες, χωρίς να έχουν αντιπαραθέσεις με κανέναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ