Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία σε Χαλκιδική και Πιερία
Ανανεώθηκε:
Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκιδική και την Πιερία.
Στη Χανιώτη της Χαλκιδικής, σε δρόμο μέσα στον οικισμό, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.
Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.
Στον Μοσχοπόταμο Πιερίας αγροτικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης αλλοδαπής γυναίκας και τον τραυματισμό 31χρονης αλλοδαπής γυναίκας, οι οποίες επέβαιναν στην καρότσα του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56