ΕΛΛΑΔΑ

Για πρώτη φορά οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. στο Προεδρικό Μέγαρο στη γιορτή της Δημοκρατίας

Για πρώτη φορά οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. στο Προεδρικό Μέγαρο στη γιορτή της Δημοκρατίας

Η εθελοντική ανθρωπιστική προσφορά, η ανιδιοτέλεια και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνώνυμες με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Σε αναγνώριση του τεράστιου διαχρονικού έργου του, τρεις εθελοντές, ένας από κάθε Σώμα του Οργανισμού (Νοσηλευτική, Κοιν. Πρόνοια, Σαμαρείτες-Διασώστες-Ναυαγοσώστες), τιμήθηκαν μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, προς τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, και παρέστησαν στη γιορτή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων του Ε.Ε.Σ., που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των συνανθρώπων μας και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα και στις προσπάθειες της πολιτείας στην αντιμετώπιση του Covid-19, αναγνωρίστηκε για μία ακόμη φορά από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι εθελοντές είναι η καρδιά, η ψυχή, ο κινητήριος μοχλός του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αγάπη είναι πράξη, και όλοι αφιερώνουν το έργο τους, επί 143 χρόνια, στον άνθρωπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ