Μόρια: Nεκρός 21χρονος από επίθεση με μαχαίρι - Αναζητούνται δύο άτομα
Ανανεώθηκε:
Νεκρός έπεσε 21χρονος Αφγανός κατά τη διάρκεια συμπλοκής με τρεις ομοεθνείς του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη Μόρια.
Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 19χρονου, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο φερόμενοι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Βορείου ΑΙγαίου, έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμα Αφγανός, ως δράστης της ένοπλης επίθεσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, από 1ης Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί στον καταυλισμό της Μόριας, 18 επιθέσεις με μαχαίρι με έξι νεκρούς και 14 σοβαρά τραυματίες. Στον παραπάνω αριθμό δεν περιλαμβάνονται σοβαροί ή ελαφρύτεροι τραυματισμοί με μαχαίρι, πάντα ύστερα από συμπλοκές μεταξύ αιτούντων άσυλο.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της 24ης Ιουλίου, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Μόρια χωρητικότητας 2.757 ατόμων, διαμένουν 16.110 αιτούντες άσυλο.
Live Μητσοτάκης: Οι αλλαγές στο Σύνταγμα, τομή για την Ελλάδα του 2030 - Επίθεση στην αντιπολίτευση
17:30
YESTAY&UPSTREET διαμορφώνουν από κοινού το νέο τοπίο του real estate στην Ελλάδα υπό τη YESTAY Group
17:30
Ιράν: Σειρήνες αντιεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ
17:19
Οι δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας έχουν ενισχύσει την ανθεκτικότητα των ομολόγων
17:07