Νεκροί πατέρας και κόρη σε τροχαίο στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε:
Ένας πατέρας και η κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Κατερίνης, το πρωί της Τρίτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9:00, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανατράπηκε.

Στο όχημα βρίσκονταν ο πατέρας, ο οποίος ήταν ιερέας, η κόρη του και ο εγγονός του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των τριών επιβαινόντων.
Δυστυχώς, ο ιερέας και η κόρη του ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ ο εγγονός, όντας βαριά τραυματισμένος, διακομίστηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η τροχαία διενεργεί έρευνα για το τραγικό περιστατικό.
Ενώπιον του Κογκρέσου Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον στη «σκιά» του σκανδάλου Επστάιν
09:40
Μεγάλη φωτιά σε εμπορικό κέντρο στην Τεχεράνη (pics)
09:39
Μπαράζ ρωσικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Η Μόσχα επιτέθηκε με 500 drones και 60 πυραύλους (vid)
09:33
Τρία αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του 27χρονου στη Ν. Πέραμο - Το οικονομικό κίνητρο στο «κάδρο»
09:32