ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Τα αποκαλυπτικά SMS και τα τέσσερα νέα θύματα

Ψευτογιατρός: Τα αποκαλυπτικά SMS και τα τέσσερα νέα θύματα
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση του γιατρού - «μαϊμού», Νίκου Κοντοστάθη, έρχονται στο «φως».

Ο κατάλογος των θυμάτων, όσο προχωρούν οι έρευνες των Αρχών, μεγαλώνει.

Τέσσερα νέα θύματα

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε τέσσερα ακόμα θύματα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, τέσσερις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την δράση του ψευτογιατρού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των -γνωστών- θυμάτων σε επτά.

Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα νέα θύματα έπασχαν από σοβαρά αλλά ιάσιμα νοσήματα, οι συμβουλές ωστόσο του 47χρονου τους οδήγησαν στον θάνατο.

Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα αποκαλυπτικά SMS

Την ίδια ώρα, στο «φως» ήρθαν και αποκαλυπτικά SMS που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο του κινητού τηλεφώνου του κατηγορούμενου, Νίκου Κοντοστάθη.

Σε ένα από αυτά ο ψευτογιατρός ζητάει συγκεκριμένα ποσά από πελάτισσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου.

«Μαρία καλημέρα αυτά είναι τα ποσά διαιρούμενα για να κόψεις τα τσεκ. 10.940, 1.427, 4.351. Επίσης γνώριζε ότι αρκετά βότανα από το Άγιο Όρος μας τα δίδουν ευλογία και δε μας τα χρέωσαν καθόλου. Δηλαδή να φανταστείς ούτε τα μισά δε μου χρεώνουν. Είδες έχει ο θεός».

«Νίκο καλημέρα, καλό και ευλογημένο μήνα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα σε καλέσω πιο αργά, όταν αποδεσμευτώ για να συνεννοηθούμε».

Σε άλλο μήνυμα, ο κατηγορούμενος εξηγεί σε άγνωστο πρόσωπο που αγωνιά για την πορεία της υγείας συγγενούς του, ότι αν δεν συνεχίσει τη δήθεν αγωγή θα πεθάνει.

«Νίκο μήπως να σταματήσουμε τα αποστάγματα για να δούμε και τι ενοχλεί τους νεφρούς; Επίσης πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ