ΕΛΛΑΔΑ

Βαρυμπόμπη: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στον τόπο της τραγωδίας

Βαρυμπόμπη: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στον τόπο της τραγωδίας
CNN GREECE / ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Έξι ώρες νεκροί από ασφυξία ήταν σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή οι τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε τούνελ στη Βαρυμπόμπη.

Η εξέταση του ιατροδικαστή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο διαπίστωσε ότι οι αναθυμιάσεις και η έλλειψη οξυγόνου ήταν οι αιτίες που βρήκαν το θάνατο οι τρεις άνδρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες εδώ και τρεις μήνες έσκαβαν το τούνελ, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, έχει βάθος 10 μέτρα και διακλαδώσεις που είναι άγνωστο πού οδηγούν.

Στα αυτοκίνητα των θυμάτων βρέθηκαν φτυάρια, αλλά και φωτογραφίες μαζί με σχεδιαγράμματα της ευρύτερης περιοχής.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι η έρευνα αφορούσε σε λίρες και θησαυρό, ενώ, όπως αποδείχτηκε τα θύματα ήταν ομογενείς από το Καζακστάν.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται δύο άνδρες αλλά και μία Μολδαβή γυναίκα, οι οποίοι ήταν στο σημείο και όλα δείχνουν ότι είχαν τον ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα άτομα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για μικροαδικήματα, ενώ ένας από τους δύο άνδρες που έχουν προσαχθεί, εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι ο οργανωτής του όλου σχεδίου, για να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό.

Για τουλάχιστον τρεις μήνες, με μπουλντόζες και βαριά μηχανήματα, έσκαβαν στην περιοχή, για να διαμορφώσουν το τούνελ που, όπως πίστευαν, θα τους οδηγούσε στο θησαυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ