Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.
Αναφέρει συγκεκριμένα η ΕΜΥ:
«Μεταβολή του καιρού προβλέπεται, από το απόγευμα του Σαββάτου (01-08-2020) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (02-08-2020).
Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν:
1. Από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου (01-08-2020) μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (02-08-2020) στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική), τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια.
2. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής (02-08-2020) στην Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο (01-08-2020) στη βόρεια Ελλάδα και την Κυριακή (02-08-2020) σε όλη την ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο».
Σημειώνεται πως σήμερα η θερμοκρασία θα παραμείνει υψηλή, αγγίζοντας κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου, λόγω του καύσωνα
23:40
Ιράν: Οι ΗΠΑ πρέπει να αποδεχθούν τα νέα δεδομένα στο εμπόριο, λέει ο Γκαλιμπάφ
23:35
Αμφιλοχία: Στο νοσοκομείο επτάχρονος που τραυματίστηκε σε ράμπα ΑμεΑ σε παραλία
23:24
Κολυδάς για αλλαγές στην ΕΜΥ: «Θέλουμε μια ισχυρή υπηρεσία ή να το κλείσουμε το μαγαζί;»
23:15