Πτώση μικρού αεροσκάφους στην Πρώτη Σερρών
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας στην Πρώτη Σερρών, ευτυχώς, χωρίς ανθρώπινες απώλειες ή σοβαρό τραυματισμό.
Το μικρό αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, φέρεται να έπεσε πάνω σε πρόσοψη σπιτιού, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από τους ενοίκους.
Ο χειριστής του μονοκινητηρίου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με επιφανειακά τραύματα.
Σύμφωνα με τα serraikanea.gr, πρόκειται για έναν 19χρονο πιλότο από τις Σέρρες, ο οποίος φοιτά στη Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας Αλεξανδρούπολης. Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 19χρονος πραγματοποιούσε μια απ' τις πρώτες εκαπιδευτικές πτήσεις του όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, το αεροπλάνο του πιάστηκε πάνω σε πλάτανο.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Φρουροί της Επανάστασης: Προειδοποιούν όποιον περάσει από τα Στενά του Ορμούζ χωρίς την άδειά τους
10:03
Πρωτογενές πλεόνασμα 3,6 δισ. ευρώ για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2026
10:03
Η μάχη νεύρων Ιράν - ΗΠΑ και το «κυνήγι μαγισσών» του Τραμπ
10:00
Με τη SEAJETS στην Αμοργό σε 4 ώρες και 35 λεπτά από Πειραιά για περισσότερο καλοκαίρι
10:00