ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Ερευνάται ο θάνατος του πατέρα του

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Ερευνάται ο θάνατος του πατέρα του
kozanimedia

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών θανάτου του Γεώργιου Πολύζου, πατέρα του Κωστή Πολύζου, για τη δολοφονία του οποίου κατηγορούνται η μητέρα του 23χρονου και ο πατριός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι συγγενείς του Γεώργιου Πολύζου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Αθανάσιου Τέλλιου και του τεχνικού συμβούλου, ιατροδικαστή Αναστάσιου Θεοδώρίδη, ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον πατέρα του Κωστή Πολύζου, πριν από 19 χρόνια.

Το χρονικό της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2011 όταν ο 23χρονος φοιτητής Κωστής Πολύζος εξαφανίζεται. Τα ερωτήματα για το τι του έχει συμβεί μένουν αναπάντητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γύρω στις 11:30 βγήκε από το σπίτι του παιδικού του φίλου Σπύρου, που βρίσκεται απέναντι από το δικό του. Ήταν εκεί περίπου για 3,5 ώρες. Μια γειτόνισσα τον είδε να μπαίνει στο δικό του σπίτι. Στο πατρικό του βρισκόταν μόνο η μητέρα του και ο 12χρονος τότε ετεροθαλής αδελφός του. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η μητέρα του, όταν γύρισε ήταν ευδιάθετος και έπαιξε για λίγο με τον αδελφό του στο κομπιούτερ.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, εντοπίζεται το πτώμα του από κυνηγό. Η δολοφονία του νεαρού πήρε δημοσιότητα, κυρίως λόγω των συνεχώς ερευνών και εκπομπών της Αγγελικής Νικολούλη. Ton περασμένο Ιανουάριο ασκήθηκε δίωξη στην μητέρα και τον πάτριο του που κατηγορούνται πως τον δολοφόνησαν για λόγους οικονομικού συμφέροντος.

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Κωστή Πολύζου:Προφυλακιστέοι μάνα και πατριός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ