ΕΛΛΑΔΑ

Τουρισμός για Όλους: Αυτή είναι η λίστα με τους οριστικούς δικαιούχους

Τουρισμός για Όλους: Αυτή είναι η λίστα με τους οριστικούς δικαιούχους
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελουμένων προέκυψε μετά από ηλεκτρονική κλήρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή για να δουν την οριστική κατάσταση της αίτησής τους. Για όσους κληρώθηκαν, με τη σύνδεση στην εφαρμογή θα δουν το e-voucher το οποίο μπορούν να τυπώσουν ή να αποθηκεύσουν και να χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης e-voucher.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος:

Τουρισμός Για Όλους: Οι τελικοί δικαιούχοι

Η ημερομηνία άφιξης σε κατάλυμα (check-in) είναι η 5η Αυγούστου 2020.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους», πρόγραμμα προϋπολογισμού ύψους 30 εκατ. ευρώ, επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για τη δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ