ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο για τη Μίνα Αρναούτη

Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο για τη Μίνα Αρναούτη

Συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης στο μοιραίο τροχαίο που αποτέλεσμα είχε τον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη φίλη του τραγουδιστή που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου διανύει την έβδομη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού την ώρα που η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, Φρόσω Κυριακού πήρε χθες εξιτήριο μετά την ορθοπεδική επέμβαση που υποβλήθηκε στον ώμο και το χέρι.

Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη είναι βαριά τραυματισμένη στο θώρακα και τα κάτω άκρα και από την πρώτη στιγμή υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική και ορθοπεδική επέμβαση.

Οι γιατροί που εγχείρησαν την Αρναούτη σημειώνουν ότι η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη καθώς έχει χάσει πολύ αίμα και ο οργανισμός της είναι πλέον αρκετά εύθραυστος. Υπογραμμίζουν πάντως ότι η συνολική της εικόνα είναι «αναμενόμενη». Στη συνεπιβάτη του Παντελή Παντελίδη χορηγείται φαρμακευτική αγωγή ενώ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε πρόγνωση για την έκβαση της υγείας της.

Οι επόμενες μέρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας της ενώ οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η λοίμωξη που έχει υποστεί η Αρναούτη προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποσωλήνωσης.

Πάντως, το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας αποτελούν «δυνατά χαρτιά» για τη μάχη που δίνει η Αρναούτη ενώ κάθε μέρα που περνά χωρίς επιδείνωση της υγείας της θεωρείται κερδισμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ