Καιρός: Η κακοκαιρία «Θάλεια» πλησιάζει τη χώρα - Πού και πότε θα «χτυπήσει»
Ανανεώθηκε:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, Τετάρτη, εξαιτίας της επερχόμενης κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το οποίο και «βάφτισε» το φαινόμενο.
Η μεταβολή οφείλεται σε αποκομμένη ατμοσφαιρική διαταραχή με ψυχρό πυρήνα, η οποία προσεγγίζει την Ελλάδα από βορειοδυτικά και θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας το επόμενο τετραήμερο, από σήμερα έως το Σάββατο.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της «Θάλειας» θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας έως και το Σαββατοκύριακο, καθώς επίσης η εκδήλωση ισχυρών βροχών, καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων.
Δείτε τους χάρτες της κακοκαιρίας στη gallery που ακολουθεί:
Τα φαινόμενα σήμερα θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στην Κεντροδυτική Μακεδονία.
Βρούτσης για Basketgate: Από Τρίτη θα τοποθετηθώ - Δεν μπορώ να επιβάλω, αλλά να υποδείξω
08:29
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ : Δημήτρης Μητσοτάκης των «Ενδελέχεια»: Το ελληνικό ροκ ήταν, είναι και θα είναι λαϊκό τραγούδι
08:15
Τα 10+1 μέτρα για προσιτή στέγη: Επιστροφή ενοικίου και φοροαπαλλαγές - Πώς θα «ανοίξουν» σπίτια
08:13
Πώς η NASA ετοιμάζει ανθρωποειδή ρομπότ για αποστολές στη Σελήνη
08:00