Κρήτη: Μητέρα κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι και έφυγε
Ανανεώθηκε:
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσαν δύο κορίτσια, οκτώ και έξι ετών, όταν η μητέρα τους τα κλείδωσε στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης και στη συνέχεια έφυγε.
Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα Cretalive News, το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα έβαλε λουκέτο στην κεντρική πόρτα του σπιτιού και τα παιδιά τηλεφώνησαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκοντας το τηλέφωνο μέσω αναζήτησης στο διαδίκτυο.
Το μεγαλύτερο κορίτσι φέρεται να είπε πως η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, το είχε συμβουλεύσει να ενημερώσει την οργάνωση σε περίπτωση που η μητέρα τους τα άφηνε μόνα τους.
Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα, που τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.
Κακοκαιρία Erminio: Διακοπές κυκλοφορίας σε Ιρλανδικές διαβάσεις στην Ημαθία και την Πιερία
09:59
Liveblog: «Μην ελπίζετε ότι έχετε καταστρέψει drones μεγάλης εμβέλειας» λέει το Ιράν - Πάνω από 30 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο Λίβανο
09:51
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ιστορικά υψηλά το 2025 - Άγγιξε το 1 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών
09:49
Τραμπ για Μακρόν: «Η γυναίκα του, του φέρεται πολύ άσχημα - Ακόμα αναρρώνει από το δεξί στο σαγόνι» (vid)
09:44