Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο τέθηκε σε καραντίνα λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μετανάστης, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί από το πρωί του Σαββάτου ολόκληρο το ξενοδοχείο σε καραντίνα.
Όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, τόσο οι εργαζόμενοι όσοι και οι διαμένοντες του ξενοδοχείου, από σήμερα Σάββατο και για 14 ημέρες θα βρίσκονται σε καραντίνα.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί βρίσκονται έξω από το κτήριο, προκειμένου να επιτηρούν την τήρηση της καραντίνας, απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο σε οποιονδήποτε.
Σύμφωνα με το Mega, το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιείτο το τελευταίο διάστημα ως χώρος διαμονής μεταναστών και προσφύγων που παρουσίαζαν διάφορα υποκείμενα νοσήματα και συνεπώς έπρεπε να απομακρυνθούν από τις δομές φιλοξενίας.
Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη: «Να σταματήσει την προσπάθεια εξαπάτησης και διαίρεσης των αγροτών»
16:25
Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ επισκέπτονται τη Δανία, καθώς αυξάνεται η πίεση του Τραμπ στη Γροιλανδία
16:16
ΕΛΑΣ: Προϊόν AI οι φωτογραφίες με τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Νέα Ιωνία - Ανακριβή τα δημοσιεύματα
16:14
Διακοπή κυκλοφορίας στη ΛΕΑ και την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω ατυχήματος
16:05