Κακοκαιρία «Θάλεια»: 10.000 κεραυνοί πάνω από την Ελλάδα
Ανανεώθηκε:
10.000 κεραυνούς κατέγραψε το δίκτυο καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ του Σαββάτου 08/08, κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο και στην ηπειρωτική χώρα.
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η γεωγραφική τους κατανομή καθώς και ο αριθμός τους επάνω από την ξηρά (περίπου 7.000) και επάνω από τη θάλασσα (περίπου 3000).

Βροχές και καταιγίδες σημείωθηκαν στην Αττική από το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2020. Τα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές ήταν ισχυρά και συνίσταται προσοχή.
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr έως το απόγευμα. Όπως φαίνεται, τα μεγαλύτερα ύψη έχουν καταγραφεί στον πρόσφατα τοποθετημένο σταθμό στα Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας (49 χιλιοστά), στο σταθμό της Πετρούπολης (44 χιλιοστά) και σε αυτό του Μαρκόπουλου (32 χιλιοστά).

Πυκνά αστρικά σμήνη και συγκρούσεις άστρων στο πρώιμο Σύμπαν - Τι αποκαλύφθηκε για τις μαύρες τρύπες
16:58
Τελευταία ευκαιρία για την επικαιροποίηση των ΚΑΔ από τις επιχειρήσεις - Παράταση έως 30/10
16:55
Πούτιν: Εξετάζεται συνεργασία με την Ουάσιγκτον για την Αρκτική - Ρωσικό ντίζελ πλέει προς στις ΗΠΑ
16:47
«Να πληρώσω και να φύγω...» - Ο ιδιοκτήτης της Pizza Fan αρνήθηκε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή
16:38