ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη του δράστη που το βράδυ της Δευτέρας επιτέθηκε με τσεκούρι στην 55χρονη σύζυγό του στην Καλλιθέα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που δημοσίευσε το Mega, τραβήχτηκε λίγη ώρα αφότου έλαβε χώρα η επίθεση.

Την ίδια ώρα, νέες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές από τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι είχε διαπληκτισμούς συχνά στο παρελθόν και η γυναίκα φέρεται να ζητούσε συνεχώς διαζύγιο από τον άντρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, χθες το βράδυ το αντρόγυνο είχε ακόμα έναν τσακωμό, με την γυναίκα να ζητά και πάλι διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της.

Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον έξαλλο σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα, που ήταν σε παροξυσμό, να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να επιληφθεί του περιστατικού, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.

Το ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Για το περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιματηρού συμβάντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ