ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Θρίλερ με τον θάνατο 58χρονου που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι

Πύργος: Θρίλερ με τον θάνατο 58χρονου που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι
patrisnews.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου ενός 58χρονου που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στο Σκουροχώρι του Πύργου, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν στον δήμο του Πύργου, εντοπίστηκε από διερχόμενο δικυκλιστή σε αποστραγγιστικό αυλάκι του ΤΟΕΒ.

Βασικά στοιχεία της διερεύνησης αποτελούν η θέση στην οποία βρέθηκε ο άνδρας, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου.

Μαρτυρίες γνωστών του αναφέρουν πως τελευταία φορά που είδαν το Βασίλη ήταν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου και λίγο μετά τις 21:30, όπου πεζός είχε ξεκινήσει από το Σκουροχώρι με προορισμό το Καβούρι για να κάνει βραδινό μπάνιο, κάτι που συνήθιζε, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Βρέθηκε ανάσκελα με τα χέρια ανοιχτά

Ο άνδρας που εντόπισε τον 58χρονο ανέφερε πως σταμάτησε για λίγο στο γεφύρι και κοιτάζοντας κάτω αντίκρισε τον νεκρό και τρομαγμένος έφυγε ειδοποιώντας τις Αρχές.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα που βρισκόταν ανάσκελα και με τα χέρια ανοιχτά, ενώ σημείωσε πως δεν γνωρίζει τι έχει γίνει και πως ο 58χρονος του ήταν άγνωστος.

Η χρονική διάρκεια που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο άτυχος άνδρας δείχνει να είναι απροσδιόριστη μέχρι στιγμής, με τις Αρχές να συλλέγουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι πρώτες ενδείξεις

Η εξέταση στο σημείο του συμβάντος του Ιατροδικαστή Πατρών, Ανδρέα Γκότση, διήρκησε αρκετή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα, δίχως ωστόσο να επέλθει ακαριαία ο θάνατός του.

Ο 58χρονος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, με τη στάση του άνδρα στο σημείο που βρέθηκε να φανερώνει πως πιθανόν κατέβαλε προσπάθεια να πιαστεί από τα κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο αυλάκι.

Μεγάλο ερωτηματικό στην υπόθεση δημιουργεί το γεγονός πως το σώμα βρέθηκε ανάσκελα, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν φαίνεται να ταιριάζει.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που γεννιούνται οι σκέψεις παράσυρσης του άτυχου άνδρα από διερχόμενο όχημα και το πέταγμά του στο κανάλι από τον υπεύθυνο, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει το ίδιο μέσο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ελέγχουν κάθε πιθανό σενάριο, με αυτό της παράσυρσης του 58χρονου και της εγκατάλειψής του από τον οδηγό να είναι το επικρατέστερο έως ώρας.

Τέλος, ζητούν από όσους γνωρίζουν κάτι, είτε αυτό είναι σημαντικό είτε όχι, να προσέλθουν στο ΑΤ Πύργου και να καταθέσουν όσα ξέρουν προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ