Αμαλιάδα: Τροχαίο δυστύχημα για τουρίστες - Ανασύρθηκαν νεκροί από αρδευτικό κανάλι
Ανανεώθηκε:
Νεκροί ανασύρθηκαν δύο τουρίστες στην Αμαλιάδα, μετά από τροχαίο δυστύχημα.
Το αυτοκίνητο κινείτο στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας - Μαραθιάς λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.
Το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, σύμφωνα με το patrisnews.gr.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ήλιδας και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί.
Οι δύο επιβαίνοντες άνδρας και γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών είχαν πνιγεί αφού το αμάξι κατέληξε στο κανάλι, μέσα στο νερό, αναποδογυρισμένο.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τους δύο ανασυρθέντες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Η γρήγορη οδήγηση, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες που αναφέρει το ίδιο μέσο, φαίνεται να στάθηκε μοιραία.
Στην Αυστραλία το 12ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο "Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ"
12:10
Νέα Πέραμος: Οι αντιφάσεις στην κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου - Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του
12:06
Στο Μέγαρο Μουσικής ο Παναγιώτης Μάργαρης - Ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μεσόγειο
12:03
Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών διαμορφώνει την αγορά εμφιαλωμένου νερού
12:02