ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: 45 αστυνομικοί θετικοί - Στον Ασπρόπυργο οι κρατούμενοι που νοσούν

Κορωνοϊός: 45 αστυνομικοί θετικοί - Στον Ασπρόπυργο οι κρατούμενοι που νοσούν
ΙΝΤΙΜΕ

Τους 45 έχουν φτάσει οι αστυνομικοί επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αριθμός των αστυνομικών ήταν 32 με τελευταίο κρούσμα μια αστυνομικό που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης σε ευρεία τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου με όλους τους προϊσταμένους των νευραλγικών υπηρεσιών αλλά περιφερειακών διευθυντών, ζήτησε να ληφθούν άμεσα αυστηρά μέτρα με σκοπό να μην επηρεαστεί η λειτουργία καμίας υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη φαίνεται να προκρίνεται και η λύση να μεταφέρονται όσοι κρατούμενοι είναι είτε επιβεβαιωμένα είτε ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στα κρατητήρια του Ασπροπύργου για να μην βρίσκονται διάσπαρτα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

Αύριο, Κυριακή, θα γίνει και νέα τηλεδιάσκεψη για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ την ίδια ώρα γίνεται προμήθεια και νέου υγειονομικού υλικού για να μοιραστεί τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Όσον αφορά το κρούσμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όσοι αστυνομικοί ήταν στην ίδια βάρδια με την αστυνομικό που νοσεί θα υποβληθούν σε τεστ και θα παραμείνουν εκτός υπηρεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ