Διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη
Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς και έκαναν άνω – κάτω το γραφείο της.
Ωστόσο, δεν απέσπασαν συσκευές ή κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας.
Υπενθυμίζεται πως βάσει νόμου δεν επιτρέπεται σε εισαγγελείς και άλλους δικαστικούς λειτουργούς να έχουν στα σπίτια τους επίσημα έγγραφα ή δικογραφίες.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) επικαλούμενο πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι της εισαγγελέως πήγαν το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ στο σημείο μεταβαίνουν και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όντως έχει γίνει διάρρηξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα.
Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.
Το όνομα της Ελένης Τουλουπάκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, καθώς διερευνώνται οι χειρισμοί της στην υπόθεση Novartis.
Γιατί το διάστημα μυρίζει «μπαρούτι» – Τι λένε οι αστροναύτες για την οσμή του Σύμπαντος
09:00
ΗΠΑ: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρκο στο Σακραμέντο
08:50
Ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ αναξιοκρατία και διαφθορά - Νέα πολιτική μάχη για τις άρσεις ασυλίας
08:41
Τα 5 πιο κερδοφόρα franchise τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου
08:30