«Ήταν σε κατάσταση σοκ»: Τι αναφέρει ο καπετάνιος που διέσωσε το κοριτσάκι
Ανανεώθηκε:
Λόγω των ισχυρών ρευμάτων στον Πατραϊκό, παρασύρθηκε το φουσκωτό παιχνίδι πάνω στο οποίο είναι γαντζωμένο το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο διεσώθη από ferry boat πραγματοποιήθηκε ανοικτά της παραλίας του Αντιρρίου.
«Την ώρα που προσέγγιζα στον λιμένα του Αντιρρίου, ενημερώθηκα από το λιμεναρχείο ότι ένα παιδάκι με ένα φουσκωτό παιχνίδι είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Το εντόπισα και έφυγα κατευθείαν και πήγα να κάνω την περισυλλογή», λέει στο Mega ο Γρηγόρης Καρνέσης, καπετάνιος του ferry boat «Σαλαμινομάχος».
«(Το παιδί) ήταν σε κατάσταση σοκ. Ήταν γαντζωμένο καλά πάνω σε αυτό το φουσκωτάκι και δεν κουνιόταν, είχε μαρμαρώσει. Όταν είδε και ζυγώναμε, στρίγκλισε», σημειώνει.
Λίγα λεπτά μετά την διάσωσή του παιδιού, το πλοίο έδεσε στο Αντίρριο και το κοριτσάκι παρέλαβαν οι τρομαγμένοι γονείς του.
Δείτε βίντεο από το nafpaktianews.gr:
Στη Βουλή αύριο ο πρωθυπουργός, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το κράτους Δικαίου
17:34
Τουρκία: Η στιγμή που ο ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο - Συγκλονιστικό βίντεο (vid)
17:28
Αντιπροσωπεία του Πακιστάν στο Ιράν με μήνυμα από τις ΗΠΑ για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών
17:16
ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΟΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ: Τουρκία: Πώς έγινε το μακελειό στο σχολείο - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη (vids)
17:13