Θεσσαλονίκη: Το... live ξεμάτιασμα του αντιδήμαρχου έγινε viral - Τι λέει ο ίδιος
Ανανεώθηκε:
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το... live ξεμάτιασμα που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο γιατρός και Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι αισθανόταν αδιαθεσία, μετά από μια έντονη ημέρα με χειρουργεία και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρά θέματα, για αυτό και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει.
Με χιούμορ σχολίασε το περιστατικό, λέγοντας πάντως ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, αλλά ότι δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν, ενώ στο ερώτημα εάν «έπιασε το ξεμάτιασμα», απάντησε θετικά.
Όπως είπε ο ίδιος, απαντώντας σχετικά, δεν μπορεί να πει αν είναι ομορφόπαιδο ή όχι, συμπληρώνοντας, ωστόσο πως «γλυκούλης μάλλον είμαι».
Τουρκία και Πακτιστάν στέλνουν στρατιωτικές ενισχύσεις στη Σαουδική Αραβία
23:00
Γιαγιά συνελήφθη για επίθεση σε βάρος νηπιαγωγού στα Πατήσια
22:55
«Απειλές» επικαλείται ο Τραμπ για απόσυρση βομβαρδιστικών των ΗΠΑ από τη βάση Fairford
22:49
Απροσπέλαστη η Αθήνα την Τρίτη και την Τετάρτη λόγω Ρούμπιο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν
22:38