ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα η κηδεία του γνωστού τραγουδιστή

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα η κηδεία του γνωστού τραγουδιστή
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ / INTIME

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλο θα πουν σήμερα το απόγευμα συγγενείς και φίλοι, στο κοιμητήριο της Κηφισιάς. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο άνθρωπος που έφτασε στην κορυφή της ελληνικής δισκογραφίας και συνόδευσε γενιές Ελλήνων με τα τραγούδια του, πέθανε σε ηλικία 79 ετών την Κυριακή.

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00.

Φεύγοντας από τη ζωή, ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε πίσω του μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη και μια από τις πιο πλούσιες δισκογραφίες.

Η σύζυγός του, Μπέτυ Πουλοπούλου, μίλησε στο OPEN για τον θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή.

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμα. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και έφυγε λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε:

«Ήταν καλός. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας, καλός σύζυγος. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Ήταν τεράστιος τραγουδιστής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ