ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι στην καμπαρντίνα της 35χρονης που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι στην καμπαρντίνα της 35χρονης που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Ατράνταχτο στοιχείο που συνδέει ευθέως πια την 35χρονη κατηγορούμενη με την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από λίγους μήνες, κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καμπαρντίνα της κατηγορούμενης εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι.

Πρόκειται για την ίδια καμπαρντίνα που φορούσε η 35χρονη την ημέρα της επίθεσης και έχει καταγραφεί και στα βίντεο που αποτυπώνεται η ίδια την ώρα που πήγε και έφυγε από την Καλλιθέα.

Η καμπαρντίνα αυτή βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι της κατά τη διάρκεια έρευνας από τους αστυνομικούς λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της.

Το ρούχο αυτό είχε μεταφερθεί μαζί με αλλά αντικείμενα για έλεγχο και ήδη έχουν οι Αρχές τα πρώτα αποτελέσματα που δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση πια για την εμπλοκή της 35χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατά αρνητική στάση καθώς δεν είχε καν απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα πήρε πριν λίγες ημέρες εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας Και απανωτών χειρουργικών επεμβάσεων.

Στην πρώτη της δήλωση χαρακτηρίσε το εξιτήριό της μια πρώτη μικρή νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα αλλά και τους γιατρούς της.

Η Ιωάννα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Στην πρώτη της δήλωση αναφέρεται στα όσα δύσκολα έζησε αλλά και σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα της.

«Ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Σχεδόν τρεις μήνες και επτά χειρουργεία μετά την, εντελώς άδικη, σε βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στη ζωή. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ