Κυνική ομολογία: «Τη σκότωσα για να μην ξυπνήσει την πολυκατοικία» είπε ληστής που συνελήφθη
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους τρεις ληστές που είχαν εισβάλει σε σπίτι στον Πειραιά και αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ενοίκων, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και πριν εξαφανιστούν άφησαν πίσω τους νεκρή τη γυναίκα.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, πρόκειται για έναν 34χρονο ομογενή από τη Γεωργία τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας να προσπαθεί να παραβιάσει χθες το μεσημέρι την πόρτα ενός αυτοκινήτου. Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα λέγοντας χαρακτηριστικά :«Nαι τη σκότωσα. Άρχισε να φωνάζει και της έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα, θα σήκωνε την πολυκατοικία στο πόδι και έπρεπε να τη σταματήσω»
Τώρα οι αρχές αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς του, οι οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης ομογενείς από τη Γεωργία. Το έγκλημα είχε γίνει 7 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε ακόμα:
Ληστεία στον Πειραιά: Δολοφονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση
Θύμα που προσπαθεί να ξεφύγει από την έκρηξη του Βεζούβιου στην Πομπηία «ζωντανεύει» με AI (vid)
21:50
Το Ιράν πρέπει να κάνει «μεγάλες παραχωρήσεις» για να τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ
21:42
ΗΠΑ: Οι απώλειες από τις οικονομικές απάτες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οκταπλασιάστηκαν από το 2020
21:40
Μπαχρέιν: Η Μανάμα αφαιρεί την υπηκοότητα 69 ατόμων για στήριξη στις επιθέσεις Ιράν
21:34