Άνοιξε το απόγευμα η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Άνοιξε λίγο μετά τις 17:00 η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ και ξεκίνησε η ροή προσφύγων από το Ιράκ και τη Συρία.
Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι άγνωστος ο αριθμός των προσφύγων που θα τους επιτραπεί η διέλευση στη γειτονική χώρα, μεταδίδει το ΑΠΕ.
Η κατάσταση στα σύνορα ήταν μέχρι και αργά το απόγευμα χαοτική με περισσότερους από 6.000 πρόσφυγες να αναμένουν νεύμα για να προχωρήσουν προς τα Σκόπια.
Ωστόσο, η αστυνομία της γειτονικής χώρας είχε ανάψει το "πράσινο φως" για να μετακινηθούν μόλις 22 πρόσφυγες.
Οι αρχές της χώρας κρατούσαν κλειστό το σημείο διέλευσης προσφύγων στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ από προχθές, επειδή, όπως ανέφεραν ανεπίσημα, η Σερβία δεν δεχόταν πρόσφυγες από την ΠΓΔΜ.
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων μετά τα τεχνικά προβλήματα
22:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου - Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ «εάν υπάρχει σκιά»
22:04
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο ατύχημα σε τούνελ στην Ολυμπία Οδό - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
22:03
ΚΟΣΜΟΣ
Απόψε ο μεγαλύτερος όγκος χτυπημάτων στο Ιράν δηλώνει ο Χέγκσεθ
22:00
ΚΟΣΜΟΣ