Δίκη Χρυσής Αυγής: Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση
Στις 11:00 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πεντέμισι ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης.
Παρούσα και σήμερα στο Εφετείο, όπου ολοκληρώθηκε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκη Μιχαλόλια, ήταν η Μάγδα Φύσσα.
Ωστόσο, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, καθόταν έξω από τη δικαστική αίθουσα αφού δεν παρακολούθησε την αγόρευση κανενός συνηγόρου υπεράσπισης.
Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.
SPONSORED
Κρήτη: Συναγερμός για εξαφάνιση 51χρονου στα Μάλια - Έφυγε από το σπίτι και δεν επέστρεψε
09:57
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ΑΜΚ: Ανοίγει το βιβλίο προσφορών - Στόχος η άντληση 4,5 δισ. ευρώ
09:46
Το «Project Hail Mary» ξεπέρασε το «Oppenheimer» στο box office
09:45
Chios Kythira Pass 2026: Τελευταία μέρα για τις αιτήσεις των voucher - Αναλυτικά τα βήματα
09:32