Αναβλήθηκε η δίκη για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα
Στην αναβολή της δίκης για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής το 2017 που κόστισε τη ζωή σε 25 συνανθρώπους μας προχώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 19 Οκτωβρίου, καθώς μια εκ των δικαστών είναι έγκυος και δεν μπορούσε να ανεβαίνει στην έδρα, ενώ δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση.
Η 19η Οκτωβρίου ήταν η συντομότερη δικάσιμος που μπορούσε να δώσει το δικαστήριο ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, ενώ εκτιμάται ότι στη νέα σύνθεση θα κληρωθεί και αναπληρωματικό μέλος καθώς η διαδικασία προβλέπεται πολύμηνη.
Η δίκη ξεκίνησε μετ' εμποδίων, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς αρχικά οδηγήθηκε σε διακοπή προς αναζήτηση μεγαλύτερης δικαστικής αίθουσας λόγω των πολλών κατηγορουμένων και των συνηγόρων υπεράσπισής τους, ενώ στη συνέχεια διεκόπη και πάλι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο μεταξύ των κατηγορουμένων, σε βαθμό πλημμελήματος κάθονται η τέως περιφερειάρχης Αττικής, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, οι τότε δήμαρχοι Μάνδρας, Ελευσίνας, Μεγαρέων, στελέχη της πολεοδομίας και των αρμόδιων δήμων.
Απάντηση Ιράν στον Τραμπ: Δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία, δεν αναμένεται υπογραφή την Κυριακή
21:44
Κατάλληψη παραλίας στην Ανάβυσσο με 400 ξαπλώστρες είχε κάνει 72χρονος που συνελήφθη
21:32
Συναγερμός στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας μετά από πυροβολισμούς
21:24
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας με επίκεντρο τη συνεργασία
21:20