ΕΛΛΑΔΑ

«Τι φοβούνται επιτέλους;»: Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας

«Τι φοβούνται επιτέλους;»: Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας

Η απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε από την ταράτσα φοιτητικής εστίας, προκάλεσε αντιδράσεις από την οικογένειά της.

Ειδικότερα, με εισαγγελική διάταξη αρχειοθετείται η δικογραφία για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, από την έρευνα των διωκτικών αρχών δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία μέχρι σήμερα για συγκεκριμένα πρόσωπα. Η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα εκβιασμού με ροζ βίντεο και φωτογραφίες από φιλικά της πρόσωπα, όπως υποστηρίζει και η οικογένεια της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή δήλωσε απογοητευμένη από την απόφαση της Δικαιοσύνης

«Ντρέπομαι που μπήκε η υπόθεση στο αρχείο. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Γιατί δεν καλούν τον μάρτυρα να δει τις φωτογραφίες των υπόπτων; Τι φοβούνται; Αυτόν που κάλεσαν από το εξωτερικό που θεωρείται ύποπτος, γιατί δεν το καλούν; Φοβούνται μήπως αναγνωρίσει κάποιον από τους δυο; Τι φοβούνται επιτέλους; Το πιο μεγάλο μυστικό βρίσκεται μέσα στην εστία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα του θύματος:

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία αρχικά ως αυτοκτονία.

Εισαγγελέας όμως διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ