Τρεις παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα - Συνθήματα στο πολιτικό γραφείο του Κυρανάκη
Ανανεώθηκε:
Τρεις παρεμβάσεις πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνου Κυρανάκη, στα γραφεία διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και στα γραφεία της Landea στην Καλλιθέα.
Όπως κοινοποίησε η αναρχική συλλογικότητα μέσω σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση στο γραφείο του κ. Κυρανάκη έγινε για την άποψη που εξέφρασε πρόσφατα ο βουλευτής της ΝΔ, σύμφωνα με την οποία οι νέοι δεν συγκροτούν με δομημένο τρόπο τα βιογραφικά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν δουλειά.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και εν συνεχεία αποχώρησαν.
Για τη ΔΕΔΔΗΕ, η αναρχική ομάδα αναφέρει πως η παρέμβαση έγινε για δύο εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν σε συνεργεία στην Ηλεία και στην Ζάκυνθο.
Σημειώνεται πως πέταξαν μπογιές και αποχώρησαν.
Για την εταιρεία στην Καλλιθέα, όπου έγραψαν επίσης συνθήματα, αναφέρουν πως έγινε λόγω περιστατικού κατάσχεσης πρώτης κατοικίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στα Πετράλωνα.
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48
Μερτς: Το Βερολίνο αποφασισμένο να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής
23:36