Λέκκας στο CNN Greece: Δεν εμπνέει ανησυχία ο σεισμός στον Κορινθιακό
Ανανεώθηκε:
Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο σεισμολόγος και πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιος Λέκκας, αναφορικά με τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Κορινθιακό Κόλπο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 6:00 και το επίκεντρο εντοπίζεται στον Κορινθιακό κόλπο, 27 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Θήβας, στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρτο Γερμενού και Ψάθας, κοντά στις Αλκυονίδες νήσους.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο CNN Greece ο σεισμολόγος, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία καθώς, σύμφωνα με τον σεισμολόγο, «παρότι η περιοχή έχει αρνητικό ιστορικό, δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που σημειώνεται μια δόνηση στην περιοχή αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί.

Συντάξεις Μαρτίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή στους δικαιούχους - Όλες οι ημερομηνίες
03:00
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Ποιοι δικαιούνται τα 10 χιλιάδες ευρώ για να μετακομίσουν
02:00
Αναλυτικά όλες οι αργίες για το 2026 - Τα επόμενα τριήμερα
01:00
Πώς θα κάνετε την αίτηση για το Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ
00:30