ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα για να λύσει... προσωπική διαφορά

Χανιά: Εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα για να λύσει... προσωπική διαφορά
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ακρωτήρι Χανίων όταν ένας οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκαλώντας σοκ στους θαμώνες

Πρωταγωνιστής της απίστευτης υπόθεσης ήταν ένας 25χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μπήκε «μαινόμενος» με το αυτοκίνητό του, ασημί χρώματος, σε ταχυφαγείο της περιοχής, προκειμένου να λύσει με αυτόν τον τρόπο τις προσωπικές διαφορές του με έναν 23 χρονο ομοεθνή του, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν με την παρέα του κοντά στην είσοδο του καταστήματος.

Οι περίπου 10 θαμώνες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, έμειναν έκπληκτοι βλέποντας ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους και μάλιστα με ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, πάνω στον πανικό τους, υπέστησαν τραύματα στα πόδια, γιατί, πρώτον, στην είσοδο υπήρχε σκαλοπάτι και δεύτερον γιατί μπροστά από το κατάστημα ήταν σταματημένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μηχανή που ανέκοψαν την ταχύτητα του, εν λόγω, αυτοκινήτου του 25χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 25χρονο, ο οποίος δεν προσπάθησε να διαφύγει.

Με λοστό και μαχαίρι

Σύμφωνα με την τοπιική ιστοσελίδα flashnews, της συγκεκριμένης επίθεσης είχε προηγηθεί, λίγο νωρίτερα, μία άλλη, όταν ο 25χρονος, κρατώντας λοστό και μαχαίρι, είχε εισβάλει στο ίδιο κατάστημα προκειμένου να κυνήγησει τον ομοεθνη του. Ωστόσο με την παρέμβαση των θαμώνων του καταστήματος αλλά και της ίδιας της παρέας του 23χρονου (τους οποίους επίσης απείλησε), αποφεύχθησαν, προς στιγμήν όπως αποδείχθηκε, τα χειρότερα.

Ο 25χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ασφάλεια Χανίων διερευνά τα αίτια του συμβάντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ