ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 57χρονος με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων

Συνελήφθη 57χρονος με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων
ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Ηλιάδη Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα. Ο 57χρονος συνελήφθη στις 16.02.2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, στο Λασίθι, και η δημοσιοποίηση γίνεται κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου.

ΚΡΙΤΙ 2
ΚΡΙΤΙ 3

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, όπως τονίζει η ΕΛΑΣ χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ