Κακοκαιρία «Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μακρακώμης Φθιώτιδας
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η εν λόγω κήρυξη γίνεται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 18-09-2020 στις παραπάνω περιοχές, με αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και κατολισθήσεων.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για τέσσερις μήνες, μέχρι την 18 Ιανουαρίου 2021.
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32