Κακοκαιρία «Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Μακρακώμης Φθιώτιδας
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η εν λόγω κήρυξη γίνεται για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 18-09-2020 στις παραπάνω περιοχές, με αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και κατολισθήσεων.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για τέσσερις μήνες, μέχρι την 18 Ιανουαρίου 2021.
Αλεξανδρούπολη: Ζύγιζε μόλις εννιά κιλά ο τρίχρονος που πέθανε από ασιτία
15:12
Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Άρης Μπουγκοπέτρος που τον μήνυσε η σύζυγος του - Αφέθηκε ελεύθερος
15:04
Η χρονιά στην τηλεόραση: Οι 10 σειρές που καθόρισαν το 2025 στο παγκόσμιο streaming
14:59
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46