«Ιανός»: Σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο μεταβαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ανανεώθηκε:
Στα τρία νησιά του Ιονίου που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», μεταβαίνει εκτάκτως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη, θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των περιοχών αυτών, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστικό σώμα, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.
Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο, 19/09 (20.30), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.
Την Κυριακή, 20/09 (08.45) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του Δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη (10.30) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιου Στασινόπουλου και του Δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη.
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικος με συμπτώματα μέθης – Συνελήφθη ο πατέρας του
11:42
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ από αύριο: Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
11:30
Θεσσαλονίκη: Χαρταετός τριών μέτρων στην Περαία, παιδιά γράφουν πάνω του ευχές - «Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται»
11:20
Βελούχι: Έρευνες με drone στην «Ψηλή Κορφή» για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη - Καλύτερη ορατότητα και ηλιοφάνεια σήμερα
11:12