«Ιανός»: Το Μουζάκι μετρά τις πληγές του – Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία
Δρόμοι πλημμυρισμένοι ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό, πλαγιές και γέφυρες που κατέρρευσαν από τα μεγάλα ύψη βροχής, αποκλεισμένοι κάτοικοι χωρίς νερό και ρεύμα για αρκετές ώρες. Αυτή είναι μόνο μια μικρογραφία της εικόνας που παρουσιάζει η Δημοτική Ενότητα στο Μουζάκι Καρδίτσας που δέχθηκε σφοδρότατο πλήγμα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το mouzakinews.gr, η μανία της φύσης προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες.
Μεγάλες ζημιές υπέστησαν, επίσης, τα χωριά Οξυά και Κρυοπηγή, ενώ από τα ορμητικά νερά δεν γλίτωσε ούτε το ιστορικό γεφύρι της Παλαιοκαμάρας, στο οποίο πρόσφατα είχαν γίνει εργασίες αναστήλωσης.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σε αρκετές περιοχές του δήμου Μουζακίου οι κάτοικοι παραμένουν αποκλεισμένοι από τα πλησιέστερα αστικά κέντρα.
SPONSORED
Δούκας για πατίνια: Ο Δήμος δεν έχει δυνατότητα να επιβάλει ουσιαστικούς περιορισμούς
12:35
Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για παραπλανητικά μηνύματα με δήθεν κλήσεις της Τροχαίας
12:30
Το Ιράν ανακοίνωσε ότι απάντησε στη νέα πρόταση των ΗΠΑ
12:24
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Άλμα 8,1% στην επιβατική κίνηση - Υποχώρηση στα κέρδη
12:23