Κακοκαιρία «Ιανός»: Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία στο Μουζάκι
Ανανεώθηκε:
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία του Δήμου Μουζακίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.
Όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο των περιοχών του δήμου, κάνοντας δυσχερή έως αδύνατη τη μετακίνηση των μαθητών.
Εντωμεταξύ, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακή, στην Καρδίτσα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες και πριν από τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τους τοπικούς φορείς θα γίνει αποτίμηση των ζημιών και θα αναλυθούν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης.
Κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στη Φινλανδία
16:42
Κάθειρξη 20 ετών στον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Βρετανία που δεν έθαβε τις σορούς
16:35
Μήνυμα 112 για φωτιά στο Ποικίλο Όρος - Εντολή εκκένωσης για Αφαία και Άνω δάσος Χαϊδαρίου
16:31
Liveblog: Πολλαπλά μέτωπα σε όλη τη χώρα- 112 εκκένωσης στο Χαϊδάρι - Διάσωση με βάρκες στη Βοιωτία
16:30