ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - «Ιανός»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα

Κορωνοϊός - «Ιανός»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κλειστά θα κρατήσουν σήμερα τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας τόσο η κακοκαιρία «Ιανός» όσο και ο κορωνοϊός

Όσον αφορά στην πανδημία, όπως ανακοινώθηκε από χθες, Κυριακή, «λουκέτο» μπαίνει σε όλα τα σχολεία της Πέλλας, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων.

Επιπλέον, σε άλλες 20 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 18 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις αφορούν τμήματα σε σχολεία του Πύργου, των Τρικάλων και των Σερρών.

Δείτε τη λίστα του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερα σχολεία της επικράτειας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους πλήρως. Πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την 1η Οκτωβρίου.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο τα σχολεία στο δήμο Μουζακίου, λόγω των καταστροφών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, ενώ το ίδιο ισχύει για τα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ