ΕΛΛΑΔΑ

Παιδικοί σταθμοί- ΕΕΤΑΑ: Λίγες ώρες απομένουν για την υποβολή αιτήσεων

Παιδικοί σταθμοί- ΕΕΤΑΑ: Λίγες ώρες απομένουν για την υποβολή αιτήσεων
PIXABAY

Την παράταση έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα οικογενειακής ενίσχυσης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας, για την περίοδο 2020-21, αποφάσισε για συγκεκριμένες κατηγορίες, η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης- Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εργαζόμενοι-εργαζόμενες, μισθωτές-μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι/ες, που «είχαν δικαίωμα υποβολής στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», περιόδου 2020-2021, με την προϋπόθεση ότι δεν έλαβαν voucher, και των οποίων το οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο του ορίου που θέτει το Πρόγραμμα και η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ».

Έρχονται κουπόνια για ακόμη 15.000 μητέρες

Για τη δυνατότητα να ενταχθούν στους βρεφονηπιακούς χιλιάδες ακόμα παιδιά αλλά και για τις συνθήκες στους σταθμούς εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι βασικό εργαλείο ανάπτυξης για το παιδί ενώ αποτελούν βοήθεια για τις οικογένειες και τις μητέρες, τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο πρωί της Κυριακής στο Mega.

«Ξεκινήσαμε ένα παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο δίνει κουπόνια σε 20% περισσότερους δικαιούχους- σε πάνω από 15.000 μητέρες, οι οποίες μπορεί να έχουν υψηλότερα εισοδηματικά όρια κατά 3.000».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ