Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Τουριστικό λεωφορείο έπεσε πάνω σε κολώνα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, καθώς τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολώνα.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε.
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού ενώ η προσπάθεια απεγκλωβισμού έχει ήδη ξεπεράσει τη μια ώρα.
Από τη σύγκρουση έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.
Το τροχαίο, που σημειώθηκε γύρω στις 6:00πμ, προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.
Τα οχήματα διοχετεύονται στους γύρω δρόμους και η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στον Πειραιά.
Οι 17 παραλίες της Αττικής που έχουν Γαλάζια Σημαία - Πού απαγορεύεται η κολύμβηση
10:06
Έξοδος Αυγούστου: Σήμερα η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση του τριημέρου – «Ουρές» σε λιμάνια και ΚΤΕΛ
09:54
Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20: «Αργυρή» η Ιουλιάννα Ρούσσου στα 800 μέτρα
09:49
Ιός Δυτικού Νείλου: Όλη η Αττική στο επίκεντρο των κρουσμάτων- Συμπτώματα και μέρες μετά το τσίμπημα
09:39