ΕΛΛΑΔΑ

«Ιανός» - Καρδίτσα: Σορός γυναίκας βρέθηκε στο Μουζάκι

«Ιανός» - Καρδίτσα: Σορός γυναίκας βρέθηκε στο Μουζάκι
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα καθώς, όπως επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Πυροσβεστική, σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται για την εύρεση της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι

Είχε προηγηθεί η πληροφορία ότι ένα αντικείμενο, που προσιδιάζει σε ανθρώπινο μέλος, εντοπίστηκε να προεξέχει από τις λάσπες σε περιοχή του οικισμού Μαγουλίτσα και συγκεκριμένα κοντά στη γέφυρα της περιοχής, του δήμου Μουζακίου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις διασωστών για να αξιολογήσουν την πληροοφορία η οποία οδήγησε στον εντοπισμό του γυναικείου πτώματος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ανήκει στην ανγοούμενη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί ήδη έρευνες, ωστόσο ο όγκος της λάσπης και των φερτών υλικών δεν είχαν καταστήσει δυνατό τον εντοπισμό του πτώματος.

Η σορός εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η 40χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι Καρδίτσας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της επέλασης του κυκλώνα «Ιανού» στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη φαρμακοποιός εξαφανίστηκε όταν το όχημά της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε βρεθεί την επομένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ