Άλιμος: Επεισόδια μεταξύ γονέων και μαθητών σε σχολείο υπό κατάληψη
Ανανεώθηκε:
Θλιβερές ήταν οι εικόνες που έλαβαν χώρα έξω από το 2ο και 5ο Γυμνάσιο Αλίμου που τελεί υπό κατάληψη, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια με γονείς και μαθητές.
Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε όταν οι γονείς προσπάθησαν να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν βάλει μαθητές έξω από την είσοδο του σχολείου.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τα υπό κατάληψη σχολεία του Αλίμου, με αγανακτισμένους γονείς να προσπαθούν να βγάλουν τα οδοφράγματα από την πόρτα εισόδου του 2ου και 5ου Γυμνασίου και τα παιδιά μέσα από τα κάγκελα να τους φωνάζουν και να καταγράφουν τις κινήσεις τους σε βίντεο.
Ένα από βίντεο αυτά οι μαθητές το ανέβασαν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα δεκάδες συνομήλικοί τους να εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια κατά των γονιών.
Ο γονείς δεν κατάφεραν να «σπάσουν» την κατάληψη.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα, εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση και να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία τους.
Δείτε το βίντεο:
Πυροβολισμοί κοντά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
12:41
Ρόδος: Πήραν χωρίς άδεια το βρέφος τους από το νοσοκομείο - Διακομίσθηκε στην Αθήνα και διασωληνώθηκε
12:36
Ρωσία: Καθηγήτρια υπέκυψε στα τραύματά της μετά από επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της
12:30
Imperial Brands Hellas: Ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και το 2025 με οδηγό τα Προϊόντα Νέας Γενιάς
12:30