ΕΛΛΑΔΑ

Καλούσαν πόρνες για σεξ μέσα στο αστυνομικό τμήμα!

Καλούσαν πόρνες για σεξ μέσα στο αστυνομικό τμήμα!
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Απίστευτους διαλόγους ανάμεσα σε αστυνομικό και μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξέδιδε γυναίκες, αποκαλύπτει το CNN Greece.

«Θέλω μια απο τις ωραίες να μας την στείλεις απόψε στο αστυνομικό τμήμα. Κατι ωραίο ομως να βρεις για να ευχαριστηθεί και ο υπαστυνόμος ο φίλος μου που έχουμε μαζί βάρδια απόψε».

-«Φιλαράκο απόψε λίγο δύσκολο. Ειναι Σάββατο και τα κορίτσια εχουν φουλ προγραμμα. Αν ειναι για μια άλλη μέρα θα το φροντίσω».

Προκειμένου να ικανοποιήσει τον προϊστάμενό του, ο ειδικός φρουρός δεν διστάζει να σηκώσει το τηλέφωνο, να καλέσει μέλος εγκληματικής οργάνωσης και να ζητήσει γυναικεία συντροφιά.

Συμφωνα με την έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, το συγκεκριμένο κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον απο το 2014 και στην διακίνηση λαθραίων ποτών.

Αρχηγος φέρεται να ειναι ένας 50 χρόνος, ενω τα ραντεβού με αλλοδαπές γυναίκες έναντι αμοιβής, ειχε αναλάβει ένας 65 χρόνος.

Ο ειδικός φρουρός ειχε παραγγείλει λαθραία ποτά τρεις φορές και τα ειχε μετα πουλήσει σε νυχτερινά καταστήματα βγάζοντας κέρδος, ενώ οι αστυνομικοι ερευνούν το ενδεχόμενο κάποιες φορές να έκανε και τον οδηγό στις αλλοδαπές γυναίκες που πήγαιναν στα ραντεβού.

Οι αστυνομικοι του Εσωτερικών υποθέσεων εχουν εντοπίσει και μια ατζέντα με χειρόγραφες σημειώσεις του αρχηγού του κυκλώματος στην οποία αναγράφονται διαφορά χρηματικά ποσά, παραγγελίες ποτών και τα νυχτερινά καταστήματα που θα τα παραλάμβαναν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Aπό τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούταν συστηματικά στη διακίνηση λαθραίων ποτών και στην έκδοση αλλοδαπών γυναικών, σε περιοχές της Αττικής και της Χαλκίδας.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 46, 50 και 65 ετών καθώς και Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται Υπαστυνόμος και δυο άγνωστα, μέχρι στιγμής, άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση– αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας, των παραβάσεων του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, της παράβαση καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων διακριβώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση δρούσε τουλάχιστον από το 2014, με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και επιμέρους ρόλους, ενώ δραστηριοποιούταν συστηματικά στη διακίνηση λαθραίων ποτών και στην έκδοση αλλοδαπών γυναικών.

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση είχε ο 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος καθοδηγούσε τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης για τη διακίνηση των λαθραίων ποτών και συγκέντρωνε τα χρηματικά ποσά από τις πωλήσεις.

Επιπλέον, ο 50χρονος, μαζί με έναν από τους δυο άγνωστους συνεργούς του κυκλώματος, ήταν υπεύθυνοι για τα ερωτικά ραντεβού των εκδιδομένων γυναικών, τα οποία πραγματοποιούταν σε ξενοδοχεία της Αττικής και της Χαλκίδας.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 65χρονος ημεδαπός συλληφθείς προγραμμάτιζε ερωτικά ραντεβού, έναντι αμοιβής, με αλλοδαπές γυναίκες που απασχολούσε στο κατάστημα – μπαρ που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ είχε ενεργό ρόλο στη διακίνηση λαθραίων ποτών, από κοινού με τον 50χρονο και τον 46χρονο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το κύκλωμα δρούσε υπό την ανοχή του συλληφθέντα Ειδικού Φρουρού, ο οποίος γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του αρχηγού του κυκλώματος, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση διαμεσολάβησε για την αγοραπωλησία λαθραίων ποτών.

Επιπλέον, πρόεκυψε και εμπλοκή Υπαστυνόμου, ο οποίος υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία με τον Ειδικό Φρουρό, καθώς, προ έτους περίπου, κατά το χρόνο που εκτελούσαν μαζί υπηρεσία, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον αρχηγό του κυκλώματος, για θέμα που είχε σχέση με τις παράνομες δραστηριότητες του.

Σε έρευνα στην οικία και το οχήματα του 46χρονου, καθώς και σε φορτηγό που βρισκόταν έξω από την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τέσσερις (4) σφραγισμένες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών,
δεκαοκτώ (18) συνολικά πλαστικά μπουκάλια, που περιείχαν υγρό αγνώστου συστάσεως,
πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων, καθώς και μία ατζέντα με σημειώσεις, που ανέγραφαν διάφορα ποτά, τις τιμές τους και παραλήπτες αυτών,
δελτίο ταυτότητας του 46χρονου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια,
δώδεκα (12) συσκευές κινητών τηλεφώνων και
εβδομήντα δύο (72) χάρτινα κιβώτια, στα οποία αναγράφονταν επωνυμίες ποτών.
Σε έρευνα στο κατάστημα του 65χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι τέσσερις (24) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που δεν έφεραν τις σχετικές ενδείξεις για το νόμιμο της εισαγωγής και διάθεσής τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ στο όχημα του 31χρονου Ειδικού Φρουρού, βρέθηκε και κατασχέθηκε σπρέι πιπεριού.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δυο αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ