ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Επικίνδυνοι βανδαλισμοί σε πινακίδες οδικής σήμανσης

Χανιά: Επικίνδυνοι βανδαλισμοί σε πινακίδες οδικής σήμανσης
www.zarpanews.gr

Στον εισαγγελέα Χανίων προσέφυγε σήμερα ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, καθώς το Σάββατο και την Κυριακή παρατηρήθηκαν περιστατικά βανδαλισμού πινακίδων οδικής σήμανσης, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, «οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν, αφορούν την κάλυψη των πινακίδων κυκλοφοριακής σήμανσης με αυτοκόλλητα και με συνθήματα, που όχι μόνο δημιουργούν δυσκολία στους οδηγούς αλλά αποτελούν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια όλων όσοι κινούνται στα συγκεκριμένα σημεία. Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης έπειτα από έγγραφη επικοινωνία του με την Εισαγγελία Χανίων τόνισε πως θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες».

Σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος αναφέρει:

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο "οπαδοί" γέμισαν με αυτοκόλλητα τις πινακίδες κυκλοφοριακής σήμανσης, στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Θέλοντας να επικοινωνήσουν το δικό τους "σημαντικό" μήνυμα, δεν σκέφτηκαν στιγμή τον κίνδυνο που δημιουργούν για την ασφάλεια και τη ζωή οδηγών και πεζών. Αυτοί οι λίγοι, που εξακολουθούν να μη σέβονται τους συμπολίτες μας, την αισθητική και την καθαριότητα του δημόσιου χώρου και τη δημοτική μας περιουσία, θα αντιμετωπίζουν από εδώ στο εξής τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους. Λέμε ένα ηχηρό "όχι" στην νοοτροπία της καταστροφής και της ασυδοσίας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας, ώστε να εκλείψουν, πλέον, τέτοια περιστατικά που παρατηρούνται από πάσης φύσεως "οπαδούς"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ