Κατάληψη και ένταση στο Υπουργείο Οικονομικών
Συμβολική κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών πραγματοποιούν από τις έξι το πρωί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, είναι η τέταρτη φορά που επιχειρούν να δουν τον αναπληρωτή υπουργό, Γιώργο Χουλιαράκη.
Νωριτερα επικράτησε ένταση όταν δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να απωθήσουν τους εργαζόμενους από την είσοδο του υπουργείου.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΥΝ αντέδρασαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια κατά τα οποία λιποθύμησε μία εργαζόμενη.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο εναντίον στις προωθούμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό.
«Αποκλείσαμε συμβολικά το υπουργείο της τρόικας και των μνημονίων για να διαμαρτυρηθούμε για την δήθεν διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Είναι η τέταρτη φορά που ζητούμε συνάντηση και δεν μας δέχονται, συμπλήρωσε.
Πιερρακάκης: Τριπλή παρέμβαση τον Σεπτέμβριο σε εισόδημα, ιδιωτικό χρέος και επενδύσεις
10:07
«Καβγάς» Τραμπ και Μελάνια στο Freedom 250 Grand Prix - To βίντεο στα social media που δίνει τροφή
10:07
Σούπερ Μάρκετ: Και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στη λίστα με τις μειωμένες τιμές-750 επώνυμοι κωδικοί
09:59
BofA: Καλοκαιρινό comeback με άνοδο σε προσλήψεις και κέρδη στις μικρές επιχειρήσεις
09:51